Bekijk Vlaardingen eens van een andere kant

De 'Vlaardingen-cursus "Ken Uw Stad" heeft in ruim 25 jaar tijd vele Vlaardingers (en een aantal mensen van buiten de stad) laten ervaren dat Vlaardingen niet zo maar een suf industriestadje is. De geschiedenis van Vlaardingen is duizenden jaren oud, en de stad bevat nog veel dat daar aan herinnert. Alleen sta je daar vaak niet bij stil. Tot je er door onze 'cursus' op gewezen wordt...

Een nieuwe tijd: tijd voor iets nieuws
"Ken Uw Stad" begon in 1990 met 2 series van ca. 15 bijeenkomsten. Na een eenmalige 3e serie werd een van de series uitgebreid naar ca. 20 bijeenkomsten. De afgelopen jaren werd echter duidelijk dat het aantal bijeenkomsten te groot was, en is het aantal bijeenkomsten teruggebracht naar ca. 15 per serie. Het bleef echter lastig om deelnemers te vinden die zich 15 avonden achtereen wilden vastleggen. Eind 2017 werd daarom besloten het roer om te gooien: een nieuwe opzet, een nieuwe naam, maar nog steeds de deskundige sprekers en bijzondere locaties.

Vlaardingen Toen en Nu - Serie 2
Na een succesvolle serie 1, in het voorjaar van 2019, stond voor het najaar 2019 serie 2 op de planning. Helaas bleek het erg lastig om dat via de media bekend te maken. Er waren daardoor te weinig deelnemers om deze serie door te kunnen laten gaan. Vol goede moed zijn we begonnen aan de voorbereidingen om serie 2 in maart te laten starten. Het is echter op veel locaties lastig om met een grote groep voldoende afstand te kunnen houden. Serie 2 is daarom uitgesteld tot de Corona-maatregelen zijn versoepeld.

Via deze website, onze Facebookpagina en (hopelijk) de Vlaardingse media zullen we laten weten wanneer deze serie van start gaat.
Wilt u op de hoogte gesteld worden, laat dan hier uw gegevens achter, dan nemen wij contact op zodra de startdatum bekend is.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact met ons op via toenennu@serviceteam-vlaardingen.nl.